El flamenc, la rumba i el pop tornaran a omplir la caseta del CPA aquesta Festa Major

L'entitat mantindrà l'espai a Josefina Mascareñas com l'any anterior


  • Comparteix:

La caseta del CPA durant la festa major / Foto: Localpres

La caseta del CPA durant la festa major / Foto: Localpres

La caseta del Centro Popular Andaluz (CPA) tindrà un any més la música com a principal protagonista. En aquesta edició, el flamenc, la rumba i el pop tornaran a regnar a l'espai de l'entitat, que un any més es mantindrà a Josefina Mascareñas. Entre els noms que hi desfilaran figuren els del cantant Ismael González, que portarà el seu 'Resilencia Tour 2019' el divendres 28, i el tàndem Jero 'El Rumbo' i Mario Bajañi, que actuarà el dissabte 29. Un any més també hi haurà actuacions dels alumnes del centre, que s'encarregaran d'inaugurar la caseta el dijous de Festa Major juntament amb la professora Sandra Luz.

El president del CPA, Miguel Jiménez, ha explicat que amb el cartell d'enguany poden treure 'una mica de múscul' i recuperar la presència que havien tingut en anys anteriors. Tot plegat en un espai per on també passaran el Grup Mediterrània i els Quadres de Ball del Centro Cultural Andaluz de Santa Perpètua.

El plat fort de dissabte serà la paella popular, així com l'actuació de l'Escola CR Mataró, i la d'Alba Luna amb Desafío Flamenco i Ballet Fecac Diumenge hi haurà una xocolatada infantil i dansa oriental a càrrec de l'Associació Tarab. Tancarà la festa el grup Piratas Rumversions.




Miguel Jiménez

Tornem a Josefina Mascareñas i ho hem aprofitat per posar un cartell que recorda als que abans fèiem nosaltres. Així el CPA pot treure múscul.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.