El CPA inaugura la seva caseta de Festa Major amb el vi d'honor


  • Comparteix:

El tradicional vi d'honor ha servit per inaugurar, un any més, la caseta del Centro Popular Andaluz, ubicada al carrer de Josefina Mascareñas. L'acte d'inauguració, que ha comptat amb la presència de l'alcalde, ha anat a càrrec del Cos de Ball de la pròpia entitat i de la cantant espanyola Fina Serrano. Per als propers dies, el CPA ha preparat un ampli ventall de propostes que van des de les tradicions andaluses fins a espectacles del grup Mediterrània o de l'Esbart Sant Cugat. No hi faltarà tampoc una de les cites ineludibles al CPA, com és el potatge andaluz.

El Centro Popular Andaluz s'ha sumat, com és habitual, a la Festa Major de la ciutat, amb una caseta situada al carrer Josefina Mascareñas on tothom qui ho vulgui, podrà gaudir tant dels espectacles com del menjar.

I és que els responsables del CPA han programat tot tipus d'espectacles que van des de les actuacions del Cos de Dansa de la pròpia entitat fins a concerts de cant flamenc, passant per muntatges de grups tradicionals catalans com l'Esbart o el grup Mediterrània. El president del CPA, Gabriel Ruiz, ha remarcat que, tot i que han patit una mica per poder tenir la carpa equipada a temps, han fet tots els esforços per complir amb l'objectiu d'aquesta entitat: oferir un espai obert a tots els ciutadans i on convisquin les dues cultures, l'andalusa i la catalana.

Gabriel Ruiz

Entenem que la carpa del CPA és un punt de trobada entre els ciutadans d'aquest poble i no podíem fer res més que fer tots els esforços per tenir aquesta carpa.


Fins el proper diumenge, passaran per aquesta caseta la cantant Loli Ferreras, el grup de rumba Los Alberos, el showman Donate i els diferents components del grup de dansa i de guitarres del CPA. No hi faltarà tampoc una de les cites més tradicionals per aquesta entitat: un àpat a base de potatge andaluz, dissabte al migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.