La plaça de l'Om s'omple per veure el muntatge 'Clochard', de Grappa Teatre i direcció de Paco Mir


  • Comparteix:

L'espectacle narra la relació d'un executiu i una rodamón

L'espectacle narra la relació d'un executiu i una rodamón

El teatre gestual de la companyia Grappa Teatre ha omplert aquest dijous la plaça de l'Om de somriures amb la comèdia Clochard. Sota la direcció de Paco Mir i sense utilitzar cap paraula, els actors Gilbert Bosch i Teresa Ros narren amb els gestos la relació d'un executiu i una rodamón per aconseguir el banc d'un parc.

Sota la direcció de Paco Mir, membre del Tricicle, l'obra es centra en els personatges d'un executiu, representat per l'actor Gilbert Bosch i una rodamón, interpretat per Teresa Ros, que expressen la seva lluita per un banc d'un parc amb la intenció de mostrar aquesta estranya relació que arrenca el somriure de tot el públic. Els actors de l'obra ens apropen més detalls de l'argument.

Gilbert Bosch i Teresa Ros

Són dos personatges antagonistes entre ells que lluiten pel poder d'un banc d'un parc. L'executiu i la rodamón (clochard) tenen una relació que va evolucionant, però el final no es pot explicar.


Durant cinc seqüències, i sense utilitzar cap tipus de paraula només amb el moviment del cos, la narració apropa les desavinences i coincidències d'aquests dos personatges tan diferents.

Aquest ha estat el primer cop que la companyia Grappa Teatre ofereix una representació a la nostra ciutat. Una primera vegada que han gaudit petits i grans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.