Precisament la paella del Club Muntanyenc ha estat la guanyadora del primera premi del concurs d'arrossos d'aquesta Festa Major. La seva cuinera, Conxita León, explica quin és el secret per fer una bona paella.
Conxita León
Un bon peix, que sigui fresc, i després el brou. Tot ho fem amb molt de carinyu. I és molt important també fer-ho a terra
Josep Pros, membre dels Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia ha fet referència a aquest aniversari i a les sorpreses que s'han preparat per aquesta arrossada popular.
Josep Pros
Fem 25 anys de les paelles però estem seguint la tradició dels nostres pares i els nostres avis. Cada paella tindrà premi
I de nou el Club Muntanyenc ha estat protagonista d'aquest premi especial, gràcies al qual podran equipar la nova seu del Club no només amb el trofeu per la millor paella, sinó també amb un 'home cinema'. El dinar ha acabat amb el ball de l'arròs a càrrec del conjunt Gran Casino, i la tradicional guerra d'aigua.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.