La Festa Major 2005 arriba al punt final amb una participació massiva i sense incidents remarcables


  • Comparteix:

L'alcalde afirma que el format de la festa, basat en la participació de la gent, és tot un èxit

L'alcalde afirma que el format de la festa, basat en la participació de la gent, és tot un èxit

Milers de santcugatencs han viscut intensament i amb civisme els sis dies de la Festa Major d'enguany, que ha conclòs aquest diumenge sense incidents remarcables. L'alcalde, Lluís Recoder, ha valorat molt positivament el desenvolupament de les més de 150 activitats programades i ha assegurat que el format de la festa, basat en la participació ciutadana i no en els grans noms, ha demostrat ser un èxit.

La Festa Major més llarga, de sis dies de duració, ha conclòs aquest diumenge amb un balanç molt positiu pel que fa a la participació ciutadana. Tot i que encara no hi ha dades oficials, l'alcalde, Lluís Recoder, ha avançat que la majoria d'actes han cobert llargament les expectatives i ha afirmat que la ciutadania s'ha implicat amb la festa 'massivament'.

Lluís Recoder

Ha estat una festa molt participativa. Podem destacar els concerts de Mª del Mar Bonet i Macedònia, el castell de focs, la Vella Dixieland o el concert de cobles. S'han cobert llargament les expectatives i hi ha hagut una participació massiva.


Recoder ha explicat que durant la Festa Major no hi ha hagut incidents remarcables i ha agraït la 'bona feina' feta per tots els cossos policials, tant la policia local com l'estatal i els Mossos d'Esquadra. A més, Lluís Recoder ha dit que la ciutadania ha viscut la festa intensament i amb civisme i ha afegit que les queixes veïnals han estat mínimes durant aquests sis dies.

D'altra banda, Recoder ha defensat el format de la festa santcugatenca i ha assegurat que l'èxit de la celebració demostra que el model és l'encertat.

Lluís Recoder

Ens sentim orgullosos d'aquest model de festa. Hem demostrat un any més que no ens calen grans noms per tenir èxit. És una festa molt sentida des de la base i amb moilta implicació de les entitats.


Pel que fa als actes més tradicionals, l'alcalde ha confirmat la intenció de traslladar el ball del Paga-li Joan a la tarda, per evitar la calor excessiva del migdia i afavorir la participació de més persones.

Durant aquests sis dies de Festa Major, prop de 300 persones -entre treballadors municipals i membres de la Comissió de Festes- han treballat sense descans per aconseguir que la festa es desenvolupés amb normalitat. Només 3 dels més de 150 actes programats s'han hagut de suspendre, per motius diversos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.