El president de l'Olympic farà demà al vespre el pregó d'inici de la Festa Major de La Floresta


  • Comparteix:

Una representació del Quixot al Bosc Literari i una caminada per La Floresta, principals novetats de la programació

Una representació del Quixot al Bosc Literari i una caminada per La Floresta, principals novetats de la programació

El president de l'Olympic Floresta de futbol sala, Joan Ramon Subirats, és el pregoner de la Festa Major de La Floresta, que comença oficialment aquest dissabte a les escales Reñé. Fins el proper diumenge 24 de juliol, el districte s'omplirà d'activitats culturals i esportives, i com a principal novetat d'enguany, la programació inclourà una representació teatral del Quixot a càrrec de l'Agrupació Teatral de La Floresta.

El president de l'equip esportiu més important de La Floresta, l'Olympic Floresta de futbol sala, serà l'encarregat de llegir aquest dissabte al vespre a les escales Reñé el pregó d'inici de la Festa Major d'enguany. Un dels membres de la comissió de festes de La Floresta, Xavier Sans, explica així les raons per les quals s'ha escollit Subirats com a pregoner.

Xavier Sans

El motiu és perquè considerem que és el representant d'una entitat molt representativa de La Floresta, que acull molts infants i joves i que s'abarca en el món de l'esport.


La principal novetat de la Festa Major de La Floresta d'enguany serà la representació de fragments teatralitzats del Quixot. L'obra, que començarà a les 6 de la tarda d'aquest dimenge al Torrent de la Serreta, consistirà en un recorregut de més d'una hora de durada pel Bosc Literari. Aquesta activitat, que s'emmarca dins l'Any del Llibre i la Lectura, correrà a càrrec de l'Agrupació Teatral de La Floresta i de l'Associació de Veïns de La Serreta-Bosc d'en Saladrigues. Un dels responsables d'aquesta iniciativa, Àngel Lòpez, explica en què consistirà la representació.

Àngel López

Durant el recorregut farem cinc capítols del Quixot, començant quan el fan cavaller. Recorrerem l'anella del Bosc Literari.


L'altra gran plat fort de la Festa Major de La Floresta és la caminada pel districte que tindrà lloc el diumenge 24 de juliol. Es tracta d'una marxa oberta a tothom que passarà per Can Busquets i la rierada i que tindrà uns 10 quilòmetres de recorregut.

Altres novetats del programa seran la sessió de cinema per a totes les edats que tindrà lloc el divendres 22 de juliol a les 10 de la nit, dia en què se celebrarà també un dels esdeveniments més esperats pel jovent, la 'Nit Jove'. Aquesta activitat començarà a les 9 de la nit amb diferents concerts i inclourà un concurs de grafits nocturn, un altre de fotografia també nocturna i es clourà amb la tradicional xocolatada a la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.