La festa major de La Floresta finalitzarà aquest diumenge amb la caminada popular com a acte principal


  • Comparteix:

La primera Caminada Popular serà el plat fort de l'últim cap de setmana de la Festa Major de La Floresta. Es tracta d'una marxa d’uns 10 quilòmetres de recorregut i que està oberta a tothom. Altres propostes d’aquests últims dies són la música a la fresca, la sessió de cinema a la UREF, 'La nit jove' i els concerts de l’orquestra Cadillac i del grup d’havaneres 'Els Pirates'.

La festa major de La Floresta posarà el punt i final aquest cap de setmana amb diverses activitats per a petits i grans. El plat fort serà la I Caminada Popular de La Floresta, que tindrà lloc el diumenge a partir de les 17.30 hores i que començarà des de les escales Reñé. Es tracta d'una marxa oberta a tothom que passarà per Can Busquets i la rierada i que tindrà uns 10 quilometres de recorregut. Escoltem el tresorer de la comissió de festa major del districte, Xavier Sans.

Xavier Sans

És un recorregut de 10 quilometres amb diversos controls. Comença diumenge a la tarda, quan el sol comença a amainar. S'ha buscat un recorregut ombrívol perquè no faci calor.


Una de les altres propostes d’aquests últims dies de festa major són la 'Música a la fresca', o aquesta mateixa nit, una sessió de cinema pera totes les edats i que tindrà lloc a la UREF a partir de les deu de la nit. També avui se celebrarà un dels esdeveniments més esperats pel jovent, 'La nit jove', que a partir de les nou del vespre oferirà propostes com concerts, un concurs de graffiti nocturn, un altre de fotografia també nocturna i la tradicional xocolatada a la matinada.

Per als més petits, destaca el 'Matí pels infants' de dissabte i diumenge, on els més menuts podran compartir diferents jocs i participar en un taller de circ. Dissabte a la nit serà el torn del ball de festa major, amb l’orquestra Cadillac, i diumenge tancarà els actes de la festa el grup d’havaneres ‘Els Pirates’.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.