Antònia Font sedueix Sant Cugat en el primer concert de la Festa Major


  • Comparteix:

Pau Debon (dreta) durant l'entrevista a Ràdio Sant Cugat

Pau Debon (dreta) durant l'entrevista a Ràdio Sant Cugat

Antònia Font ha omplert de públic la plaça de l'Om en el primer concert de la Festa Major 2006. El grup mallorquí ha presentat el seu nou disc Batiscafo Katiuscas i ha repassat èxits dels seus quatre treballs anteriors.

Antònia Font ha seduït aquest dimecres Sant Cugat. Lletres poètiques, melodies dolces i temàtiques intergalàctiques combinades amb escenes de la Mallorca rural han conformat la fórmula per ficar-se el públic a la butxaca.

En una entrevista prèvia al concert, el cantant del grup, Pau Debon, ha destacat la importància que tenen les lletres de les cançons per a Antònia Font.

Pau Debon

Les lletres són un punt clau de la nostra música, a diferència d'altres grups.


'Bamboo', cançó inspirada en un text de Julio Cortázar, ha obert l'actuació del conjunt que lideren el lletrista i guitarrista, Joan Miquel Oliver, i Pau Debon. Els mallorquins han resseguit les cançons restants del seu nou treball, marcat per l'estil pop. 'Batiscafo Katiuscas' ha comportat un canvi en el registre musical de la formació, fins ara dominat per estils com el jazz, la bossa-nova, el vals i la rumba

Pau Debon assegura que Antònia Font necessitava fer un canvi en el seu nou disc.

Pau Debon

Necessitàvem un canvi, perquè si fas sempre el mateix pots cremar-te i cremar els seguidors.


A continuació, el conjunt mallorquí ha repassat èxits dels seus quatre discos anteriors. 'Loco', 'A Rússia' i 'Alegria', entre d'altres cançons, han fet ballar els assistents al concert.

El primer single de Batiscafo Katiuscas, 'Wa yeah!', ha tancat el concert, abans que els integrants tornessin a l'escenari a tocar diversos bisos.

El final del concert ha arribat amb una nova interpretació de 'Wa yeah!', tot i que en aquest cas Pau Debon ha cantat la cançó amb una espontània que havia pujat a l'escenari.

L'organització de la Festa Major ha ofert pomada, típica beguda mallorquina, als assistents del concert.

Antònia Font va iniciar la gira de presentació de 'Batiscafo Katiuscas' a l'Auditori de Barcelona el 8 de juny. El conjunt mallorquí continuarà les actuacions arreu dels Països Catalans durant tot l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.