La caseta del CPA obre les portes un any més amb l'objectiu de convertir-se en un referent de la Festa Major


  • Comparteix:

Unes 300 persones han assistit a l'acte d'inauguració oficial de la caseta del Centro Popular Andaluz (CPA), ubicada un any més al carrer Josefina Mascareñas, al darrera de la Casa de Cultura. El tradicional vi d'honor i una actuació del cos de ball de l'entitat i del Grup Mediterrània de la Unió Santcugatenca han donat el tret de sortida a les activitats d'aquest espai, que fins diumenge acollirà actuacions diverses i degustacions gastronòmiques.

Unes 300 persones han omplert la caseta del CPA aquest dimecres al vespre en l'acte oficial d'inauguració d'aquest espai. El president de l'entitat, Antonio Rodríguez, ha subratllat que la caseta del CPA està oberta a tothom, no només a les persones d'origen andalús.

Antonio Rodríguez

Els cinc propers dies de Festa Major ens ajuntem tots no només els andalusos sinó totes aquelles persones que volen trobar un lloc d'acollida.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha inaugurat oficialment la caseta i ha agraït l'esforç de tots els membres del CPA que han col·laborat per fer-la possible. Recoder ha destacat que aquest espai de la Festa Major s'ha convertit en un 'punt de trobada' per a tots els santcugatencs.

Lluís Recoder

La caseta està magnífica amb molta gent que hi ha treballat. És un punt de trobada per veure art i per sopar.


Representants de tots els grups polítics del consistori han assistit a l'acte oficial d'inauguració de la caseta del CPA. Un acte que ha inclòs la cerimònia de col·locació de les bandes d'honor i les actuacions del cos de ball de l'entitat i del Grup Mediterrània de la Unió. Fins diumenge, aquest espai s'omplirà d'activitats per a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.