Els Castellers donen el tret de sortida a la Festa Major convidant els santcugatencs a sumar-se a les nombroses activitats


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han donat el tret de sortida a la Festa Major de Sant Cugat 2006 amb el tradicional pregó. A 4 veus i escrit en vers, els camises verdes han recordat la varietat d'activitats programades per aquests 5 dies de festa i han convidat a tots els santcugatencs a participar-hi i a gaudir-ne, però sempre amb responsabilitat i civisme. Des de la colla local han fet també una crida als santcugatencs perquè diumenge els acompanyin en una actuació que podria ser històrica ja que intentaran convertir-se en colla de 8.

Coincidint amb el seu desè aniversari, els Castellers de Sant Cugat han estat enguany els encarregats d'iniciar la Festa Major de Sant Cugat amb el pregó des del balcó de l'Ajuntament.

Davant de centenars de santcugatencs, 4 representants dels camises-verdes han llegit un pregó en vers on han convidat a tots els santcugatencs a sumar-se i gaudir cívicament d'una festa que, per uns dies, transforma radicalment els carrers de la ciutat.

Castellers de Sant Cugat

La Festa Major ha arribat, els dies en què la celebració canvia la nostra ciutat, els carrers són plens durant tot el dia. La festa en què els únics protagonistes hem de ser la ciutadania de Sant Cugat


Durant el seu parlament, els representants de la colla local han fet un 'tastet' d'alguns dels principals actes d'aquests dies, començant per CPA i passant per Barraques, l'arrossada popular, la Botiga al Carrer, els balls de nit o la trobada gegantera.

Els camises-verdes no han oblidat tampoc el que per ells pot ser una jornada històrica: l'actuació del proper diumenge en que esperen fer el pas de colla de set a colla de vuit. Els Castellers han animat a tots els santcugatencs a acompanyar-los a plaça en un dia tan especial.

Castellers de Sant Cugat

Finalment parlem de l'acte per nosaltres més important: els castells de Festa Major, on hem recollit tan bon fruit. Diumenge, amb Capgrossos de Mataró i Castellers de Sant, veniu i fem que siguem colla de 8


Els Castellers han culminat el seu pregó amb un pilar que ha permès a l'anxaneta entrar al balcó de l'Ajuntament.

D'aquesta manera, han començat 5 dies d'una Festa Major que tant la comissió organitzadora com l'alcalde han coincidit a destacar que han començat amb molt bon peu. Lluís Recoder ha animat als santcugatencs a seguir així i a participar plenament de la festa.

Lluís Recoder

Que disfrutin de la Festa Major, que surtin, que mirin el programa que segur que trobaran activitats perquè n'hi ha per tothom i per totes les edats, segur que trobaran el seu racó


Recordem que la Festa Major de Sant Cugat ha començat, com és tradicional, amb el seguici d'inici de festa on hi ha participat nombroses entitats de cultura popular i tradicional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.