Uns 50 infants han participat en el joc de pistes 'L'aventura del Monestir'


  • Comparteix:

El Claustre ha acollit el joc de pistes durant el matí del tercer dia de la Festa Major

El Claustre ha acollit el joc de pistes durant el matí del tercer dia de la Festa Major

Una cinquantena d'infants han participat en el joc de pistes 'L'aventura del Monestir' que ha tingut lloc al Claustre del Monestir a partir de les onze del matí. Tot i que l'activitat estava adreçada a nens i nenes d'entre 5 i 12 anys també hi han participat una desena d'adults. Aquest joc de pistes ha donat el tret de sortida a les activitats del tercer dia de la festa grossa de Sant Cugat.

'Qui va dissenyar la majoria dels capitells del Monestir' és una de les preguntes que han format part de les proves del joc de pistes 'L'aventura del Monestir' que s'ha realitzat durant una hora i mitja. A través d'enigmes, dibuixos, fotografies i petits qüestionaris, els participants, organitzats en grups reduïts, han conegut de prop la història del Claustre. Així ho explica la coordinadora de 'L'Aventura del Monestir', Aida Echevarría.

Aida Echevarria

Es tracta d'anar descobrint diferents aspectes del Monestir. Amb els seus equips han d'anar troban cosetes que es poden trobar a dins del Monestir.


Els infants han hagut d'observar un bon grapat dels capitells del Claustre del Monestir. En funció de si encertaven o no les preguntes, havien de seguir la pista d'un capitell o un altre. Si tots els capitells observats coincidien amb els que portava el grup en fotografies des del començament de la prova, acabaven el joc.

El joc de pistes 'L'aventura del Monestir' ha estat l'única activitat que s'ha celebrat durant el segon matí de festa major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.