Regidores de Montellano visiten Sant Cugat per Festa Major


  • Comparteix:

Un grup de regidores de l'Ajuntament de Montellano han visitat la nostra ciutat durant la Festa Major d'enguany per viure en primera persona la celebració. Amb aquesta visita les dues ciutats continuen enfortint els vincles entre Sant Cugat i Montellano. Durant la seva visita han estat acompanyats per el regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró i la regidora de Serveis Generals, Marta Subirà.

Durant els dies de Festa Major de la nostra ciutat, un grup de regidors i ciutadans de Montellano han visitat Sant Cugat per viure de prop la nostra festa grossa. La visita està emmarcada dins de les trobades de l'agermanament entres les dues ciutats.

Durant aquest els dos primers dies els visitants andalusos han estat presents al tradicional ball del ram i el vano, el paga-li Joan, i els assaigs oberts a tothom, dels castellers. Ho explica la regidora de Joventut, esports i celebracions de l'ajuntament de Montellano, Lola Macías.

Lola Macías

Hem vist el ball del paga-li Joan i també els castallers, dos símbols de la vostra cultura.


Durant la visita els regidors andalusos han estat guiats per dos regidors santcugatencs, Jordi Puigneró, regidor de Relacions Institucionals i Marta Subirà, regidora de Serveis Generals.

Subirà explica que la trobada serveix perquè es lliguin els vincles entre les dues ciutats perquè algun dia sigui possible l'agermanament entre Sant Cugat i Montellano.

Marta Subirà

Es una visita perque les dues ciutats es coneixin i algun dia sigui possible l'agermanament amb Montellano.


Recordem que l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder acompanyat del regidor de Comerç i el president del CPA va visitar al ciutat andalusa el passat mes de Març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.