La Festa Major de Sant Cugat acaba sense incidències remarcables i amb un bon nivell de participació


  • Comparteix:

L'alcalde destaca l'èxit de les novetats com el canvi d'hora del 'Paga-li Joan' o el nou espai de la plaça Lluís Millet

L'alcalde destaca l'èxit de les novetats com el canvi d'hora del 'Paga-li Joan' o el nou espai de la plaça Lluís Millet

La Festa Major de Sant Cugat ha finalitzat amb un balanç positiu tant pel que fa al funcionament com pel nivell de participació. Així ho ha assegurat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha remarcat la bona resposta que han tingut algunes novetats com el nou espai de la plaça Lluís Millet o el canvi d'hora del 'Paga-li Joan'. L'alcalde ha agraït la tasca de les més de 100 persones que han treballat aquests dies per fer possible aquesta festa i s'ha felicitat de la manca d'incidents destacables i del civisme demostrat en general pels santcugatencs.

El concert de 'La Brassa Danz Systm Orkstra' i una projecció de les millors imatges de la festa de la mà del fotògraf Pere Albiach posen el punt i final a la Festa Major de Sant Cugat 2006. En total, han estat 5 dies de festa, 216 activitats, 18 espais diferents del centre de la ciutat i més de 100 persones entre les comissions organitzadores, els cossos de seguretat i emergències i la brigada municipal que han treballat per fer possible un any més aquesta cita.

Així ho ha remarcat l'alcalde, que ha agraït la tasca de tot el personal i ha subratllat també la implicació de les diferents entitats. Lluís Recoder s'ha felicitat també de la bona resposta que han tingut les principals novetats d'enguany com el nou espai per a gent gran a la plaça Barcelona o la incorporació de la plaça Lluís Millet.

Lluís Recoder

Han estat 46 entitats que han organitzat alguna activitat de Festa Major, a banda de les 23 que han tingut una barraca. S'han fet 216 actes, 18 espais diferents, i enguany n'hem incorporat un nou a la plaça Lluís Millet i ha funcionat molt bé


Una altra novetat d'aquest any ha estat el canvi d'horari del 'Paga-li Joan', que per a l'alcalde també ha estat tot un èxit amb més de 5.000 persones que han omplert a vessar el Passeig dels Plàtans.

Altres xifres destacades de la Festa Major són les més de 1.000 persones que van anar al concert d'Antònia Font, més de 3.000 espectadors al concert de Kepa Junkera, prop de 1.100 persones a l'arrossada popular o les 15.000 persones que han passat per Barraques. A més, s'han utilitzat 5.000 cadires, 300 taules o 2.000 metres quadrats de tarimes i escenaris.

L'alcalde ha volgut destacar també la manca d'incidències remarcables i l'elevat grau de civismes demostrat pels santcugatencs. Un civisme que, segons ha dit, s'ha vist reforçat per un esforç extraordinari pel que fa a la neteja de la ciutat.

Lluís Recoder

El civisme general jo crec que ha estat la tònica de la festa. Hi ha anècdotes però a qualsevol hora passejaves per Sant Cugat i trobaves gent pel carrer però estava tot tranquil, cap mena de tensió. I també hem fet un esforç per mantenir la ciutat neta


Com a notes menys positives, Recoder ha lamentat que els Castellers de Sant Cugat no hagin pogut carregar el 4 de 8 i els ha animat a continuar-ho intentant en les properes cites, i ha apuntat que la Botiga al Carrer ha tingut menys participació de comerços que en anteriors edicions, un fet que caldrà analitzar amb la Federació de Comerciants de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.