La Festa Major tindrà 200 activitats i un pressupost de 300.000 euros


  • Comparteix:

El cartell és obra de Jana Martínez

El cartell és obra de Jana Martínez

La Festa Major d'enguany aposta per la rotació d'espais i canvia les ubicacions de les principals activitats. La celebració incrementa el pressupost un 14% respecte l'any passat fins arribar als 300.000 euros, tot i que l'oferta d'activitats es manté sobre les 200. La festa començarà el dijous 28 de juny i s'allargarà fins al diumenge 1 de juliol.

El tradicional castell de focs tindrà lloc enguany al Turó de Can Mates, una ubicació que, segons l'organització, millorarà la visibilitat i serà més espectacular. La fira d'atraccions se situarà, del 23 de juny a l'1 de juliol, al Parc de l'Arborètum, mentre que les Barraques tornen a la seva ubicació original: el Parc de la Pollancreda.

Escoltem l'alcalde en funcions, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

El castell de focs tindrà lloc al Turó de Can Mates i la fira d'atraccions, al Parc de l'Arborètum.


Les Barraques no seran l'únic lloc dedicat als més joves, ja que la plaça de Lluís Millet es converteix enguany en la 'Plaça Jove'. La plaça de Can Quitèria acollirà el 'Cicle Jazz en viu' durant tres nits, amb noms com Carme Canela, Aníbal Martínez Quintet i Llibert Fortuny al programa. L'estripada d'aquest any té com a convidat el periodista Llucià Ferrer i, al llarg dels tres dies, destaquen els concerts de la Troba Kung-Fu, Miquel Gil i els 'Smoking Stones'.

El pregó d'aquesta edició anirà a càrrec de la coral La Lira, que enguany celebra el seu 125è aniversari. Com sempre, el pregó es llegirà el dijous 28, a les vuit del vespre, a la plaça de Barcelona.

Més de 60 entitats de la ciutat participen a la Festa Major d'enguany, que compta amb 200 activitats i un pressupost de 300.000 euros. Jana Martínez ha estat la dissenyadora del programa i de la imatge d'aquesta edició de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.