El Casal de Joves TorreBlanca estrena bar per Festa Major


  • Comparteix:

El bar 'La Cafeta' ha obert les seves portes al Casal de Joves TorreBlanca coincidint amb la Festa Major. L'equipament municipal comptarà, a partir d'ara, amb un nou espai d'esbarjo on fer una copa o gaudir dels vermuts a la fresca que es faran durant l'estiu.

Un saló interior amb sofàs i una àmplia terrassa exterior configuren un espai dissenyat perquè la clientela pugui sentir-se com a casa. Les parets de 'La Cafeta' es dedicaran a exposicions d'artistes joves tant de pintura, com de fotografia i d'altres arts.

Durant l'estiu, la cuina prepararà bàsicament creps, amanides i torrades, i a partir de setembre el bar oferirà menús per dinar. Els preus, que estan pensats per als joves, permeten, per exemple, prendre un cafè per 80 cèntims.

El responsable de 'La Cafeta', Jordi Garcia, presenta el seu bar com una bona alternativa durant la Festa Major abans d'anar a Barraques.

Jordi Garcia

Aprofitant la Festa Major esperem que els joves i els no tant joves passin per La Cafeta abans d'anar a Barraques.


El nom 'La Cafeta' és un petit homenatge al bar que hi havia a l'antiga casa 'okupa' de la Masia Torreblanca i que era conegut amb el mateix nom. L'horari del bar coincideix amb el del Casal, que obre a les 8 del matí i tanca a les 12 de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.