Les Barraques arrenquen amb força al Parc de la Pollancreda


  • Comparteix:

Un total de 23 entitats i col·lectius participen a les Barraques 2007, que enguany han tornat a la ubicació original del Parc de la Pollancreda. La iniciativa més jove de la Festa Major descentralitza els seus espais, i obre una nova opció de lleure a partir d'aquest divendres a la plaça de Lluís Millet.

La primera jornada de Barraques ha inclòs els concerts de 'The city's last noise' i 'Net Flanders', i activitats complementàries com un 'karaoke' a càrrec de l'Agrupació Escolta Berenguer el Gran i una xocolatada de les JERC.

La principal novetat de l'edició d'enguany es visualitzarà a partir d'aquest divendres, amb l'obertura de la Plaça Jove, un espai complementari a la plaça de Lluís Millet. Des de l'organització, Mireia Ache espera que aquesta ubicació sigui tot un èxit.

Mireia Ache

Esperem que vagi bé. A Sant Cugat cada vegada hi ha més joves i hem de crear nous espais.


El cartell musical de les Barraques del Parc de la Pollancreda es completarà amb els concerts de Mecatxis, Gat&KDO i Enfant Elefant, entre molts d'altres.

La Comissió de Barraques 2007 ha volgut deixar clar que aposten pel consum responsable d'alcohol. En aquest sentit, han recordat que els barraquistes han seguit un curs de dispensació responsable de begudes per impedir el consum d'alcohol per part dels menors d'edat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.