Sant Cugat es converteix en un gran aparador amb la Botiga al Carrer


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha convertit aquest dissabte en un gran aparador a l'aire lliure amb la 14a edició de la Botiga al Carrer. Durant tot el dia, els carrers i places de l'eix de vianants s'han omplert de paradetes on els establiments han mostrat i venut els seus productes.

Milers de santcugatencs s'han passejat durant tot el dia per les paradetes que els diferents comerços de la ciutat han muntat per la jornada de la Botiga al Carrer. Una altre any l'encarregada d'organitzar la iniciativa ha estat la Federació de Comerciants de Sant Cugat.

Els comerciants de la ciutat han elogiat el format d'aquesta festa ciutadana i s'han mostrat molt satisfets de les vendes. Ho ha dit la vocal de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, Bea Martínez.

Bea Martínez

Les vendes han anat bé sobretot al matí. Per als comerciants és una ocasió especial.


Per la seva banda, els ciutadans s'han llançat al carrer i han elogiat aquesta iniciativa.

Santcugatencs

Jo he fet una jornada intensiva. El matí amb ma germana i a la tarda amb els nens. / És una bona iniciativa per al comerç tradicional de Sant Cugat. / És una manera diferent de descobrir les botigues.


Un 90% dels 275 comerços associats han participat en aquesta jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.