La Festa Major comença avui amb el tradicional seguici i el pregó de Joan Laporta


  • Comparteix:

El seguici de Festa Major passarà per la plaça d'Octavià

El seguici de Festa Major passarà per la plaça d'Octavià

Les campanes del Monestir seran un any més el senyal de l'inici de la Festa Major, que començarà a les set de la tarda. Serà a aquesta hora que de l'avinguda de Cerdanyola sortirà el tradicional seguici, encapçalat pels Diables, Gegants i Caparrots de la ciutat. Un seguici que recorrerà els carrers de Sant Cugat fins a arribar a la nova plaça de la Vila, on a les vuit el president del Barça, Joan Laporta, llegirà el pregó.

A partir de les set de la tarda, la Festa Major es començarà a escampar pels carrers de la ciutat. El seguici comptarà aquest any amb la presència dels Diables, els Geganters i els Caparrots, els Bastoners de l’Esbart, el Ball de Cintes de Sant Cugat, el Ball de Panderos, els Bastoners, el Ball de Cercolets i els Castellers, tots ells seguits pels membres de la Corporació Municipal, entre altres autoritats i dignataris.

El seguici sortirà de l'avinguda de Cerdanyola i recorrerà el carrer de la Creu, el carrer de la Torre, la plaça d’Octavià, el carrer de Santiago Rusiñol, el carrer de Francesc Moragas, la rambla del Celler i acabarà a la plaça de la Vila.

Una plaça que just s'estrenarà amb aquest inici de festa, com ha destacat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

És un moment molt adient perquè Sant Cugat guanyi aquest nou espai públic.


Serà en aquesta plaça on es podrà escoltar el toc d'inici de festa i el pregó, que aquest any va a càrrec del president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta.

A continuació, i després de la presentació del Caparrot de l'Any, hi haurà un tast de vins de la regió d'Alba i cava per tothom, tot plegat amb l'acompanyament musical de l'Always Drinking Marching Band.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.