Cugat.cat ofereix una cobertura multimèdia de la Festa Major


  • Comparteix:

Cugat.cat ofereix una cobertura multimèdia de la Festa Major. Quaranta periodistes informaran dels actes de la celebració, que per primera vegada incorporaran el format vídeo a la web del grup comunicatiu. Per primera vegada, s'emetrà en directe per Internet el pregó de la festa.

El grup de comunicació multimèdia desplega tots els seus canals - ràdio, vídeo i Internet - per fer el seguiment de la Festa Major. Les notícies estaran acompanyades de declaracions, fotografies i reportatges de vídeo dels principals esdeveniments. Un exemple de l'aposta pel vídeo és el pregó de la Festa Major, que serà retransmès en directe a través d'Internet, fórmula que ja va aplicar-se en presentació de la candidatura santcugatenca com a seu de l'IET des de Brussel·les.

En el camp del vídeo, Cugat.cat també dóna un valor afegit a la seva cobertura amb la participació dels seus continguts dins el nou canal ciutadà YouTube.com/santcugat.

La cap de programes, Sílvia González, explica la cobertura multimèdia dels actes.

Sílvia González

La gent trobarà periodistes multimèdia de Cugat.cat explicant els actes per ràdio, Internet i vídeo.


Ràdio Sant Cugat oferirà una programació especial amb butlletins horaris i connexions en directe. La informació de l'emissora es reforçarà amb agendes de totes les activitats de la festa grossa. També s'incorporarà a la seva fórmula musical les cançons dels grups de música convidats a la celebració.

Aquests dies, la web presentarà un nou disseny per a facilitar als usuaris l'accés a la informació de Festa Major. La nova imatge de la web, ideada per Joan Miquel Fernàndez, estarà operativa fins el 30 de juny, dia en què s'oferiran continguts de resum de la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.