Els sopars populars donaran el tret de sortida a la segona nit de Festa Major


  • Comparteix:

Els sopars populars centraran la segona nit de la Festa Major

Els sopars populars centraran la segona nit de la Festa Major

Una botifarrada popular, un sopar a les Barraques i l'habitual sopar de l'Associació Centre-Estació són algunes de les propostes de Festa Major per aquesta nit. D'aquesta manera, les entitats de la ciutat cerquen punts de trobada entre els santcugatencs que vulguin agafar forces per gaudir de la festa.

La primera convocatòria serà a dos quarts de nou la plaça del rei, on el Club Muntanyenc ha programat una botifarrada popular per a tothom que vulgui. La vetallada estarà amenitzada pel grup de música Twenty Flight Rock i per participar-hi, només cal comprar el tiquet de cinc euros al Punt d'Informació de la Festa Major, a partir de les cinc de la tarda.

Mitja hora més tard, els veïns de Centre-Estació tenen una nova cita amb el sopar popular del barri, que arriba a la quarta edició. En aquest cas, l'escenari escollit serà la plaça Sant Antoni, on també hi haurà el lliurament de premis del segon concurs de fotografia del barri, ball i animació. Els veïns que vulguin apuntar-s'hi només han de portar un plat per compartir.

Escoltem el president de l'Associació de Veïns Centre-Estació, Pere Soler.

Pere Soler

La finalitat és fer un sopar de germanor, que hi hagi un punt d'unió amb els veïns.


I també a partir de les nou, hi haurà un sopar popular a l'espai de Barraques. En aquesta ocasió, els organitzadors són les JERC i la Comissió de Barraques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.