Sant Cugat s'omplirà de foc durant les últimes hores de Festa Major


  • Comparteix:

Els diables de Sant Cugat durant una actuació anterior

Els diables de Sant Cugat durant una actuació anterior

El correfoc centrarà les últimes hores de Festa Major. A un quart de 10 del vespre la plaça d'Octavià serà el lloc d'inici de la festa del foc que organitzen els Diables de Sant Cugat amb l'especial Diabolic PyroCirkus. Al punt de les 11 de la nit el parc Ramon Barnils acollirà els versots i l'esclat final.

El correfoc d'enguany es presenta més internacional que mai amb la participació dels diables de Lichtgestalten, el Theatre-Studio Studentina, l'Sbandieratoi di la Signoria i l'Association l'Alouette, entre altres.

La representació catalana també serà molt viva amb els Diables de Tremp i els de Sitges, el grup de percussió Kimbala i les actuacions dels Bastoners de l'Esbart.

El correfoc començarà a un quart de 10 del vespre a la plaça d'Octavià i recorrerà el carrer Sant Medir, Migdia, Vallès, Baixada de l'Alba, Cèsar Martinell fins acabar al parc Ramon Barnils que acollirà a les 11 de la nit els versos i l'esclat final.

Els participants han d'anar ben tapats amb roba que no sigui sintètica, portar dos mocadors pel cap i la cara, així com un barret de palla o gorra de platja també no sintètica. També es recomana que portin caçadora texana, samarreta de cotó de màniga llarga, vambes ben lligades i ulleres protectores.

D'altra banda també es recomana als comerciants de la zona del recorregut que enretirin els tendals o els para-sols, tapin els vidres amb cartró mullat o abaixin les persianes.

Els diables també fan èmfasi a que els veïns de la zona, així com els participants, no llancin aigua sobre ells perquè porten pólvora i és perillós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.