Laporta anima els santcugatencs a fer-se amb la Festa Major


Temes relacionats

Joan Franquesa defensa que Joan Laporta sigui el pregoner de la Festa Major (25/jun/08)

El PSC critica que Joan Laporta sigui el pregoner de la Festa Major (19/jun/08)


  • Comparteix:

El president del Futbol Club Barcelona, el santcugatenc Joan Laporta, anima la ciutadania a fer-se pròpia la Festa Major. En el pregó de la celebració, que ha aplegat gairebé 4.000 persones en la nova plaça de la Vila, Laporta ha destacat el caràcter cívic de la celebració. Tot i les poques referències al club que presideix, Laporta ha hagut d'escoltar els xiulets d'una reduïda part dels assistents.

Un cop el seguici ha arribat a la plaça de la Vila, que s'ha estrenat just aquest dijous de Festa major, s'ha hissat la bandera de Sant Cugat en l'alt pal que presideix el nou espai.

A continuació, el president blaugrana, Joan Laporta, ha llegit el pregó. Laporta ha recordat l'esperit del grup musical La Trinca i el seu disc 'Festa Major', tot un referent, segons ha dit, de l'alegria que pot suposar una festa.

Des que ha començat a parlar, Laporta ha hagut d'escoltar com un sector del públic el xiulava, una protesta a la qual s'han sumat alguns cotxes, que han fet sonar el clàxon. Però una majoria de públic ha reprovat aquesta actitud que al final que finalment ha quedat silenciada.

Al final del pregó, Laporta ha animat els santcugatencs a gaudir al màxim aquesta Festa Major.

Joan Laporta

Santcugatencs, no prengueu mal, però feu-la grossa, feu-la molt grossa. Estimeu la ciutat, estimeu els veïns i estimeu la festa.


Després del pregó, s'ha pogut conèixer el nou Caparrot, que enguany està dedicat a l'artista Josep Grau-Garriga.

La bandera de Sant Cugat ha onejat en solitari al balcó de l'ajuntament. D'aquesta manera, ni la senyera ni la bandera espanyola han estat hissades al consistori. ERC i la CUP havien demanat que la senyerea onegés en solitari durant la celebració.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.