Els set participants de la 5a edició del 'Llitboard' superen amb èxit tots els obstacles


  • Comparteix:

Un total de set carros artesanals han participat a la 5a edició de 'Llitboard', organitzada pel Club Muntanyec (CMSC). La baixada, que ha tingut lloc de l'avinguda Francesc Macià i fins la Rambla del Celler, ha provocat alguna caiguda sense importància en els participants a l'hora d'esquivar els diversos obstacles. Unes 300 persones s'han aplegat per veure l'activitat, que enguany ha comptat amb un participant de només sis anys.

La 5a edició del 'Litboard' ha servit per mostrar carros i andròmines en forma de tricicles convertits en castells, patinets amb coixins i frens incorporats i, fins i tot, un carro en forma de banyera. L'activitat no ha decepcionat al públic que s'ha aplegat als voltants de la baixada de l'avinguda Francesc Macià ja que la majoria de participants han aconseguit superar tots els obstacles sense gaire dificultats.

Escoltem alguns dels participants.

Participants

No m'esperava que fos així./ No havíem provat el carro però és el tercer any que participem./ Molt bé, sense nervis./ Més ràpid del què m'esperava.




El CMSC ha regalat un obsequi a cada participant i ha sortejat material esportiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.