Concerts de diversos estils i un concurs d'orgasmes, activitats destacades de la Festa Major d'enguany


Temes relacionats

Les Barraques 2009 estrenen ubicació al Turó de Can Mates (30/mai/09)

'Bestiari', una nova publicació quinzenal, informarà de la programació de la Festa Major (26/mai/09)


  • Comparteix:

Cada nit de Festa Major s'oferirà un concert de jazz

Cada nit de Festa Major s'oferirà un concert de jazz

Diversos concerts de rumba i jazz, i un concurs de fingir orgasmes són algunes de les activitats de la programació de la Festa Major d'enguany. Les Barraques apostaran per potenciar la música santcugatenca i el tradicional ball del 'Paga-li, Joan' no faltarà a la cita. La popular tirada de trastos podria no celebrar-se per falta d'organitzadors.

Una de les novetat més destacades de la Festa Major d'enguany serà la celebració d'un concurs de fingir orgasmes. La matinada de dissabte, tots els santcugatencs que vulguin podran demostrar les seves qualitats dalt de l'escenari. El públic assistent decidirà qui mereix emportar-se el premi.

Durant els dies de Festa Major, els santcugatencs podran gaudir cada nit d'un concert de jazz a la plaça de Can Quitèria. Els grups escollits han estat Perico Sambeat, Triángel, Gonzalo del Val Project i Marc Ayza Group.

El divendres de Festa Major se celebrarà una nit dedicada a la rumba catalana. La tècnica de Cultura de l'Ajuntament, Anna Castells, explica quins grups es podran escoltar.

Anna Castells

Hem convidat un grup històric, els Ai, ai, ai, i un altre de més nou, els Dijous Paella. Els dos grups funcionen junts proposant una nit de rumba catalana.



Aquest any les Barraques canvien d'ubicació i s'instal·len al Turó de Can Mates. Aquest nou emplaçament permetrà estrenar un nou format de Barraques i es potenciarà el protagonisme de la música feta a Sant Cugat.

El ball del 'Paga-li, Joan' també tindrà el seu forat a la Festa Major. Aquest dimarts 2 de juny comencen els assajos per preparar el tradicional Ball del Vano i el Ram.

Una de les activitats tradicionals de la Festa Major, el llitboard o tirada de trastos, podria no celebrar-se aquest any. La secció d'esquí del Club Muntanyenc ha organitzat les darreres edicions de la baixada de carros, però enguany no compta amb prous efectius. Els organitzadors de la Festa Major esperen que en les properes setmanes aparegui algun voluntari que se'n pugui encarregar.

La Festa Major d'enguany se celebrarà del 26 al 29 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.