'Jazz a la plaça' omplirà de música Can Quitèria durant els quatres dies de Festa Major


  • Comparteix:

Perico Sambeat és un dels artistes que actuarà per Festa Major (Foto: www.granadajazz.net)

Perico Sambeat és un dels artistes que actuarà per Festa Major (Foto: www.granadajazz.net)

Les Joventuts Musicals i Jazz en Viu organitzen per Festa Major 'Jazz a la Plaça'. Aquesta proposta musical vol apropar la música jazz més autèntica als santcugatencs. Des de divendres i fins dilluns un total de vuit concerts ompliran de música la plaça de Can Quitèria.

Des de l'inici de Festa Major fins el final, el jazz serà el protagonista de l'espai de la plaça de Can Quitèria. Cada dia hi haurà doble concert a dos quarts de 10 i a dos quarts de 12 de la nit. Divendres i dissabte serà el torn dels concerts organitzats per les Joventuts Musicals amb les actuacions de Nuno Campos, Triangel, Dàcil i Perico Sambeat.

El director de Joventuts Musicals, Martí Marín, ha explicat a Cugat.cat que un any més hi haurà teloners abans de les actuacions.

Martí Marín

Sempre hem proposat que hi hagi un grup teloner. Aquest any també serà així.








Els dos últims dies de Festa Major, el relleu el pren Jazz en Viu. Les actuacions de Fernández Trio, Marc Ayza Group, Guillem Juvany Quartet i Gonzalo de Val són les propostes d'aquesta entitat jazzística.

Oriol Juvany, membre de Jazz en Viu, ha explicat que per aquest any s'ha volgut mantenir el nivell musical i continuar programant l'actuació de grups santcugatencs.

Oriol Juvany

El nivell musical l'hem intentat mantenir. Hem seguit la línia de tenir grups de Sant Cugat i també altres més reconeguts.






Tots els concerts es faran a la plaça de Can Quitèria a dos quarts de 10 i a dos quarts de 12 de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.