L'escuma tornarà animar els més menuts després de tres anys de sequera


  • Comparteix:

La programació abandona el tradicional Racó Infantil

La programació abandona el tradicional Racó Infantil

Activitats que combinen diversió i pedagogia. Aquesta és la formula de la programació infantil de Festa Major d'enguany, que abandona el tradicional Racó Infantil i es converteix en una suma de diverses propostes destinades al públic familiar. Com a novetats, l'organització destaca la recuperació de la Festa de l'Escuma i la Gran Gimcana Infantil prevista pel dissabte.

Després de tres anys amb restriccions d'aigua, la programació de Festa Major recupera la multitudinària Festa de l'Escuma. L'activitat comptarà amb l'animació de Lluís Archer i es farà el migdia de dilluns a la Plaça d'Octavià. Entre les novetats, també destaca la Gran Gimcana Infantil, amb el món de la pirateria com a protagonista. Una membre de la subcomissió d'Activitats Infantils, Anna Puig, subratlla que la gimcana es farà al centre neuràlgic de Sant Cugat.

Anna Puig

L'eix temàtic són els pirates i els nens han d'assolir el gran tresor. Els pares no hi participen i està pensat perquè els més menuts no hagin de creuar el carrer.


La Gimcana està prevista per dissabte a les sis de la tarda i inclourà un berenar ofert per l'Associació de Veïns del Barri del Monestir.

Serà també dissabte a la tarda quan el Mercat d'Andròmines arribi a la setena edició. La proposta permetrà als infants santcugatencs intercanviar o vendre a un preu simbòlic objectes de segona mà als Jardins del Monestir.

La programació infantil també està pensada per apropar la cultura als més menuts. És per això que diumenge al vespre està previst a la plaça de l'Om un concert de l'Orquestra Fireluche, un grup que actua amb instruments que semblen de joguina. A més, dilluns al punt del migdia, els Geganters de Sant Cugat reestrenaran l'obra teatral 'La veritable història d'en Joan i la Marieta'. Ho explica el cap de colla, Carles Falp.

Carles Falp

El president va muntar aquesta obra i la vam estrenar amb èxit fa dos anys al teatre La Unió. Enguany la repetim al Claustre del Monestir.





'Moguda Meduda!', una selecció de propostes pels infants als Jardins del Monestir, i els inflables de la Plaça d'en Coll completen la programació infantil de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.