La Festa Major afectarà la circulació viària i el transport urbà i interurbà del 26 al 29 de juny


  • Comparteix:

Mapa de la Festa Major 2009

Mapa de la Festa Major 2009

La Festa Major obligarà a tallar l'accés de vehicles a set carrers i places del centre de la ciutat durant els quatre dies de la celebració. A més, els seguicis i les activitats de carrer provocaran altres talls puntuals de trànsit i el transport urbà i interurbà es veurà afectat.

Amb motiu de la celebració de la Festa Major d'enguany, la circulació de vehicles a Sant Cugat es veurà afectada en alguns punts. De la mateixa manera, també hi haurà incidències en el servei de transport urbà i interurbà.


A continuació, resumim les principals afectacions a la xarxa viària i als transports urbans i interurbans:

Dies 26, 27, 28 i 29 de juny

Quedarà tallat al trànsit:
Avinguda de Cerdanyola (des del carrer Borrell)
Carrer de la Creu
Carrer Montserrat
Plaça de Barcelona
Salvador Espriu
Carrer Carrasco i Formiguera
Rambla del Celler, des de la rotonda fins al carrer Francesc Moragues (totes les tardes i vespres)

Amb aquests talls es veurà afectada la parada de bus de l'avinguda de Cerdanyola, que quedarà fora de servei. Així doncs, les parades més properes seran la de Joan XXIII i la de la rambla del Celler / passeig de Torre Blanca. (L-I i L-II).
La parada de Salvador Espriu també quedarà anul·lada. La parada més propera serà la del CAP del carrer de la Mina i Francesc Macià.

Dies 26 , 27 i 28 de juny

Carrers de Sant Domènec i de Ramon Llull tallats al pas de trànsit.

Dia 26 de juny

El pont del carrer de Pere Serra quedarà tallat al trànsit.
A les 20:00 h., aproximadament, i amb motiu del seguici d'inici de la Festa Major, el carrer de Francesc Moragues i la Rambla del Celler quedaran tallats al trànsit fins a les 20:45 hores aproximadament.
El servei de transports quedarà afectat en els seus horaris a les línies urbanes L-I, L-II, L-VIII, A-4, B-7 i B-8.

Dia 27 de juny

Amb motiu del pas de la cercavila de gegants, el carrer de Francesc Moragues es tallarà al trànsit. També es tallaran els carrers de Josep Anselm Clavé, l'avinguda de Rius i Taulet i l'avinguda de Catalunya.
Es preveu fer el tall a l'alçada del Pla del Vinyet / avinguda de Gràcia tot deixant pas al veïns fins a l'alçada del carrer de Sant Antoni.
Aquest tall de carrer afecta a totes les línies urbanes i interurbanes per anar a l'estació de FGC i Rubí. Per tant cal, es preveu que, per espai d'una hora aproximadament, el servei de bussos no podrà arribar a l'estació. Un cop oberts els carrers al trànsit, el servei continuarà normalment fins a última hora del vespre. Per tant, les línies en la franja horària de 18:00 h. a 20:00 hores no s'ajustaran al horaris.
Les obres del carrer de Martorell dificultaran l'accés al carrer de Lluís Companys i a l'estació de FGC. Tan sols es podrà accedir al carrer de Lluís Companys i a l'estació de FGC per la ronda nord i continuant pel carrer de Rius i Taulet. És per aquest motiu que es recomana que, de les 18:00 h. fins a les 20:00 h, aproximadament, es desisteixi de passar per aquets carrers i s'utilitzi la ronda i l'avinguda de les Roquetes.

Dia 28 de juny

La rambla del Celler tindrà un petit tall de trànsit a les 9:30 hores del matí, aproximadament, així com al carrer de Francesc Moragues i a la plaça dels Quatre Cantons a causa del creuament dels Timbalers i Grallers. Seran talls puntals.

Dia 29 de juny

Amb motiu del seguici de Sant Pere, es tornarà a repetir el tall de Francesc Moragues des de les 17:45 h fins a les 18:45 h aproximadament.
Cal que s'utilitzin altres vies com la ronda nord i l'avinguda de Roquetes per accedir al carrer de Lluís Companys i a l'estació dels FGC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.