Les Barraques estrenen format i ubicació al Turó de Can Mates


  • Comparteix:

Sota el lema 'La nit és viva a la vila alternativa', les Barraques de Festa Major estrenaran ubicació al Turó de Can Mates amb un nou format que repartirà les activitats en quatre espais temàtics que imitaran l'estructura d'un petit poble. El cartell musical està encapçalat per Love of Lesbian, Mama Ladilla i No Way Out, a més d'una àmplia representació de grups santcugatencs. Les activitats arrencaran avui amb un pregó de Halassane N'Diaye, propietari del bar Baobab.

Un total de 19 entitats se sumen enguany a les Barraques, que abandonen la forma d'U i eliminen les tanques perimetrals per potenciar la seguretat. Quatre col·lectius que anteriorment hi havien participat han decidit desvincular-se de la iniciativa i organitzaran unes festes alternatives a la plaça de Pep Ventura.

Les Barraques arrencaran aquesta nit, després del castell de focs, amb un pregó d'Halassane N'Diaye, propietari del bar Baobab del carrer Major, que va arribar a Sant Cugat l'any 1985 provinent de Guinea. L'espai es dividirà en quatre àrees temàtiques que convertiran el Turó de Can Mates en un petit poble amb una plaça del centre, un mercat vell, un parc i una zona esportiva. Els organitzadors de Barraques preveuen menys aglomeracions que altres anys pel nou format de l'espai. Així ho ha explicat Víctor Bosc a Cugat.cat.

Víctor Bosc

Com que és un espai més ampli no hi haurà aglomeracions ni problemes, no hi haurà tanques i serà més tranquil.




L'aposta musical dóna protagonisme als grups santcugatencs, com els Vidal, finalistes del 'Mou-te primavera' que organitzen Cugat.cat i l'Ajuntament. Els caps de cartell són Love of Lesbian, No Way Out i Mama Ladilla. Una de les novetats d'enguany és la instal·lació d'una carpa on es faran diferents activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.