L'Arrossada Popular i l'actuació final dels Castellers centraran el penúltim dia de Festa Major


  • Comparteix:

L'arrossada popular i l'actuació castellera són les activitats més esperades en el tercer dia de Festa Major. A la una del migdia els santcugatencs tenen una cita amb el 29è Concurs d'Arrossos que organitzen els Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia i on s'espera la participació d'una setantena de grups. Els castellers s'abocaran a la celebració de la festa gran de la ciutat amb l'actuació a plaça d'Octavià a les sis de la tarda.

El penúltim dia de Festa Major ve carregat d'activitats, sobretot a la tarda. Al matí però les activitats esportives centraran part de les primeres hores de la jornada. A la una comença un dels actes més esperats d'aquests dies de festa, l'Arrossada popular que se celebra a la plaça de Barcelona.

Un dels membres dels Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia Salvador Guarner ha explicat que aquest indret és perfecte per l'esdeveniment.

Salvador Guarner

Aquesta localització ha de quedar de per vida. És l'essència. No veiem una altra ubicació possible.








I just després de l'arrossada, arribarà el tradicional 'potaje andaluz' a la caseta del CPA, al punt de dos quarts de tres del migdia.

A la tarda l'activitat més esperada serà l'actuació final dels castellers. Els camises verdes compatiran plaça amb els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sants. Els castells es començarana a carregar a partir de les sis de la tarda a la plaça d'Octavià.

El president de l'entitat, Santi Casanova, explica que participaran en moltes activitats de la festa i recorda que necessiten la participació dels santcugatencs per aconseguir actuacions lluïdes.

Santi Casanova

Participarem en diferents activitats, ens considerem part del poble. Necessitem que vingui molta gent.


Després de l'actuació castellera els santcugatencs podran sumar-se a la botifarrada popular, a dos quarts de nou del vespre a la plaça del Rei, o a un concert de jazz amb Eduard Fernández Trio a la plaça de Can Quitèria a dos quarts de deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.