Les Barraques s'estrenen amb pregó de Halassane N'Diaye i amb nova ubicació


  • Comparteix:

Diables ha aportat foc a l'estrena de Barraques

Diables ha aportat foc a l'estrena de Barraques

El propietari del popular bar Baobab, Halassane N'Diaye, crida el jovent santcugatenc a mantenir viva la cultura popular en el pregó inaugural de Barraques. En el seu discurs, N'Diaye reivindica l'espai d'oci nocturn com a punt de trobada i diversió juvenil per a la Festa Major. El pregó ha donat el tret de sortida a tres dies i nits de diversió a Barraques, que aquest any s'ubiquen per primera vegada al parc del Turó de Can Mates. Mira aquest vídeo a Cugat tv

Arribat fa més de 20 anys a Sant Cugat procedent de Guinea, Halassane N'Diaye ha elogiat el paper de Barraques com a divulgadores de la cultura del poble en el pregó de l'onzena edició de Barraques. Tot i això, el propietari del bar Baobab ha recomanat al jovent que mantingui viva aquesta cultura al llarg de tot l'any.

N'Diaye ha definit les Barraques durant el pregó.

Halassane N'Diaye

És un espai pensat per a joves. És un espai un lloc destinat per a ballar, cantar i lligar tota la nit.


Sota el lema 'La nit és viva a la vila alternativa', Barraques convertiran el Turó de Can Mates en un petit poble amb una plaça del centre, un mercat vell, un parc i una zona esportiva durant tres dies. En aquestes quatre zones, es duran a terme les activitats, els espectacles i els concerts de la programació.

El membre de l'organització de Barraques, Víctor Bosc, resumeix les expectatives que dipositen en l'edició d'enguany.

Víctor Bosc

L'objectiu és que les activitats tinguin participació perquè a les tardes sol haver-hi menys gent.


19 entitats i associacions tenen espai a les Barraques d'aquest any. La seguretat del recinte ha millorat respecte edicions anteriors ja que s'abandona la disposició de les Barraques en forma d'U i s'eliminen les tanques perimetrals. Quatre col·lectius que anteriorment hi havien participat se n'han desvinculat i ofereixen unes festes alternatives a la plaça de Pep Ventura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.