El triplet dels periodistes


  • Comparteix:

Els periodistes han guanyat el partit

Els periodistes han guanyat el partit

Els periodistes guanyen el torneig 'Alguna Pregunta Menys?' en derrotar per 10 gols a 6 el conjunt format pels polítics locals. Amb aquesta victòria, el conjunt format per la premsa santcugatenca aconsegueix la tercera victòria consecutiva i desfà l'empat a dos que hi havia entre els dos equips. Mira aquest vídeo a Cugat tv

El matx s'ha jugat per primer cop a la ZEM de Can Magí. Des del principi del partit els periodistes han tingut el domini de la pilota i els gols no s'han fet esperar. Al descans 4 a 1.

A la represa les coses han seguit igual, més gols per part de la premsa local. Tot i això, els polítics han sabut respondre a temps i en alguns moments semblava que tenien opcions de capgirar el marcador, ja que a falta de deu minuts per acabar el matx, el resultat era de 7 a 6.
Al final però, els periodistes, han reaccionat i han deixat el marcador final per 10 gols a 6.

El Tinent d'Alcalde de Presidència, Joan Recasens, explica que és un torneig que ja està més que consolidat, però que troba a faltar a dones periodistes que hi participin.


Joan Recasens

Consolidat ja ho està i amb molt d'esperit, ja que l'esportivitat està per sobre de la competivitat. Espero que l'any que ve participin dones periodistes.



De la seva banda el Cap d'Esport del Diari de Sant Cugat, Àlex López, creu que és un acte important perquè és un partit que crea molta expectació durant tot l'any per part de les dues bandes.


Àlex lópez

És un acte important, només es juga un cop l'any i crea molta expectativa. Com sempre han guanyat els millors.


Amb aquest resultat, el conjunt de la premsa local suma 3 victòries consecutives, davant de les dues que sumen els polítics. Un torneig que s'ha anat consolidant en els darrers anys amb l'esportivitat per sobre de la competivitat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Enhorabuena a todos: A los políticos por atreverse a jugar con los periodistas y a los peridistas porque, una vez más, han hecho creer a los políticos que iban a ser estos los que ganarían y finalmente les han goleado. Con la prensa no se juega pues tienen siempre las de ganar. Bona diada de Sant Pere.

José María Canals. Enviat el 28/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.