El grup Mediterrània reinterpreta els balls tradicionals amb una actuació especial


  • Comparteix:

El ballet tradicional de Mediterrània

El ballet tradicional de Mediterrània

La dansa tradicional reivindica el seu espai de la mà del grup Mediterrània. La formació ha recuperat un cop més les músiques i els moviments clàssics de la cultura catalana en una nova actuació a mig camí entre el ballet i la dansa popular. Una plaça de l'Om plena de gom a gom ha estat l'escenari d'aquesta proposta del grup Mediterrània.

L'esport i els jocs infantils matinals han donat pas als concerts i al ball del grup Mediterrània. Un cop més la formació ha reinterpretat els balls tradicionals acompanyada en aquesta ocasió per la cobla La Principal del Llobregat.

La dansa més tradicional tornarà aquest diumenge però aquest cop de la mà dels bastoners. La caseta del Centro Popular Andaluz (CPA) posarà el ball flamenc a la programació de nit.

Aquells que es vulguin animar a aprendre alguns pasos i moviments, tenen una oportunitat amb el taller de dansa. L'activitat tindrà lloc a dos quarts de nou del vespe a l'avinguda Cerdanyola amb el carrer Montserrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.