Les primeres Festes Alternatives planten cara a les Barraques amb un programa paral·lel


  • Comparteix:

La plaça Pep Ventura ha estat l'espai central de les Festes Alternatives

La plaça Pep Ventura ha estat l'espai central de les Festes Alternatives

Les Festes Majors Alternatives han aplegat unes 500 persones en la seva primera edició. Un pregó alternatiu a càrrec del president de la Federació d'Associacions de Veïns i membres de l'organització ha donat el tret de sortida a aquest espai que ha amenitzat la plaça Pep Ventura amb sopar populars i concerts. El programa paral·lel de les Festes Majors Alternatives continua aquest dissabte amb les actuacions de Zikuta, La Factoria i At-Versaris.

Per a aquesta primera ocasió, l'espai ha comptat també amb un pregó festiu a carrec de dos membres de l'assemblea de Festes Majors Alternatives i del president de la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat, Manel Sánchez. Els discurs no només ha servit per inaugurar oficialment l'espai, sinó per exposar els diferents motius que han empès a diferents col·lectius santcugatencs crear unes festes alternatives. Segons l'organització, es tracta d'una crida contra aquest Sant Cugat 'cada cop més anònim, elitista, dispers i dormitori'.

Les reivindicacions han estat amenitzades pels concerts dels grups locals Amenaça Col·lectiva i Citxileo i per un sopar popular a càrrec de la Cooperativa de Consum la Civada, al qual han participat unes 200 persones.

Aquest vespre la plaça Pep Ventura acollirà el concert de Zikuta, La Factoria i At-Versaris.

Les Festes Majors Alternatives neixen de la iniciativa de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC), el Casal Popular la Guitza, l'Assemblea Popular per l'Habitatge i el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.