La Matinada Bastonera aconsegueix una participació sense precedents


  • Comparteix:

Rècord de participació a la Matinada Bastonera d'aquest diumenge. En total, 80 participants de totes les edats han recorregut els carrers i places del centre de la ciutat en ple equador de Festa Major. Els bastoners de Sant Cugat celebren el gran nombre d'incorporacions d'enguany.

La Matinada és el moment en què els Bastoners demostren a coneguts i familiars tot el que s'ha après durant l'any. La cap de colla, Maria Sunyer, remarca la importància de l'actuació, sobretot perquè s'emmarca en plena Festa Major.

Maria Sunyer

Cada grup demostra el què ha treballat tot l'any i estrena balls. Cada any augmentem el número de balladors i en l'actuació d'avui no falla ningú.









Els Bastoners de Sant Cugat han aconseguit enguany un rècord de participació gràcies als 80 balladors presents, inclosos adults, joves i infants des dels tres anys. D'aquests, una quarta part són noves incorporacions. Escoltem un membre de la junta de l'entitat, Bernat Picornell, i una balladora novell, Mercè Andrés.

Joves bastoners

Aquest any hem tingut un boom de gent nova i hem hagut d'ampliar horaris d'assaig. / Sempre m'havia agradat molt i aquest any m'he apuntat.


La Matinada ha recorregut carrers i places del centre neuràlgic de Sant Cugat i ha acabat a la plaça de Barcelona, on els bastoners han dinat al Concurs d'Arrossos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.