El fundador de l'Orfeó Català i exdirector de La Lira torna a ser protagonista a la ciutat


  • Comparteix:

Una placa en honor del músic barceloní Lluís Millet torna a presidir la plaça que porta el seu nom. El gravat, realitzat per Josep Grau Garriga, representa el rostre de qui va presidir per primer cop la societat coral La Lira. L'entitat santcugatenca ha volgut ser-hi present en el seu homenatge interpretant una de les cançons de Millet, 'Jovenívola'.

Després de ser el primer al front de la societat coral La Lira i posar nom a una de les principals places del centre de la ciutat, Lluís Millet i Pagès rep un nou homenatge a Sant Cugat, en aquesta ocasió, en forma d'art. L'artista santcugatenc Josep Grau-Garriga ha estat l'autor de la placa en record de la figura del músic nascut al Masnou.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la importància de l'emplaçament per acollir la peça commemorativa.

Lluís Recoder

Es tracta de l'entrada més important de la ciutat. Aquesta medalla es troba ara en el lloc que mereix.


La societat coral La Lira ha posat el toc musical a l'homenatge amb una de les obres més famoses del compositor Millet, 'Jovenívola'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El mestre Millet , a part de ser de la provincia de Barcelona, seria bó que la gent tingues constancia que era masnovi (va neixer al Masnou el 18.04.1867)

masnovina. Enviat el 30/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.