Cugat tv, la televisió on line de Sant Cugat, ja és una realitat


  • Comparteix:

Moment de la presentació

Moment de la presentació

Cugat tv, del grup de comunicació local Cugat.cat, ha donat el tret de sortida simbòlic a les seves emissions aquest diumenge amb un espectacle a la plaça d'Octavià. Un pilar dels Castellers de la ciutat ha desplegat una pancarta amb el nom de la televisió on line de Sant Cugat coincidint amb l'actuació de Festa Major. Centenars de persones han donat la benvinguda al nou canal, que es pot veure per Internet, a pantalla gran i amb alta resolució, teclejant Cugat.cat/tv. Mira aquest vídeo a Cugat tv

El naixement d'aquest nou mitjà de comunicació, integrat al grup de comunicació multimèdia Cugat.cat, pretén oferir a la ciutadania una plataforma per conèixer les activitats que es fan a Sant Cugat aprofitant les noves tecnologies. Un vídeo de presentació de les característiques del nou mitjà ha completat les explicacions del periodista Lluís Marquina, que ha conduït l'espectacle a la plaça d'Octavià amb una pantalla gegant.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, demana als santcugatencs que es facin seu el nou mitjà.

Mònica Lablanca

Esperem que els santcugatencs visitin Cugat tv i, sobretot, que se'l facin seu.




L'alcalde, Lluís Recoder, ha elogiat l'aposta per la modernitat de Cugat.cat.

Lluís Recoder

Serà una data que recordarem d'aquí a un temps. L'antiga Ràdio Sant Cugat ha tornat a ser pionera.




Cugat tv neix amb vuit canals temàtics i una de les novetats més atractives, la possibilitat de l'internauta de confeccionar-se un novè canal, el canal propi, amb les preferències personals de cada usuari.

El canal Escoles serà l'aparador de tot allò que genera la comunitat educativa santcugatenca. Els clubs i els equips esportius tindran el seu espai al canal Esports, mentre que els emprenedors i els agents econòmics de la ciutat es veuran reflectits al canal Economia. Els grups de música locals es faran seu el canal Música, que emetrà entrevistes i actuacions inèdites.

Escoltem valoracions d'assistents a la presentació de Cugat tv.

Públic

Em sembla molt bé accedir-hi a través d'Internet. / M'agrada perquè es pot viure més el poble. / Una ciutat com aquesta es mereix aquest canal.




El canal Actualitat ampliarà la informació del dia a dia amb reportatges i entrevistes a fons, i el canal Cultura oferirà continguts de literatura, art i teatre vinculats amb Sant Cugat. També hi haurà un canal Línia Directa, per fer més pròxima a la ciutadania la política local, i un canal Efemèrides, que recordarà episodis interessants de la història de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.