Èxit dels regals promocionals de Cugat.cat


  • Comparteix:

Cugat.cat ha regalat aquesta Festa Major 2.500 samarretes i polos promocionals en l'estand que el grup de comunicació ha instal·lat aquests dies a la plaça d'Octavià. En aquest punt també s'han repartit 2.000 xapes i 2.000 tríptics informatius, i s'han projectat reportatges de Cugat tv en una pantalla gegant. Amb aquests regals, Cugat.cat ha volgut celebrar l'inici d'emissions de Cugat tv, la televisió on line de Sant Cugat.

Cugat tv, del grup de comunicació local Cugat.cat, ha donat el tret de sortida simbòlic a les seves emissions aquest diumenge amb un espectacle a la plaça d'Octavià. Un pilar dels Castellers de Sant Cugat ha desplegat una pancarta amb el nom de la televisió on line de Sant Cugat coincidint amb l'actuació de Festa Major. Centenars de persones han donat la benvinguda al nou canal, que es pot veure per Internet, a pantalla gran i amb alta resolució, teclejant Cugat.cat/tv.

Cugat tv neix amb vuit canals temàtics i una de les novetats més atractives és la possibilitat de l'internauta de confeccionar-se un novè canal, el canal propi, amb les preferències personals de cada usuari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.