La Festa Major bat tots els rècords de participació


  • Comparteix:

El castell de focs va reunir milers de santcugatencs a diversos punts de la ciutat

El castell de focs va reunir milers de santcugatencs a diversos punts de la ciutat

Sant Cugat ha tancat aquest dilluns la Festa Major més participativa de la seva història. En una valoració final feta aquest dimarts, l'alcalde ha destacat la gran acollida que han tingut les més de 270 activitats programades, assenyalant que tant les més tradicionals com les més innovadores han obtingut una gran resposta del públic. L'acte amb més seguiment ha estat, com sempre, el castell de focs. Mira aquest vídeo a Cugat tv

Lluís Recoder ha valorat la gran implicació dels santcugatencs durant els quatre dies que ha durat la Festa Major. L'escoltem.

Lluís Recoder

El model de Festa Major de Sant Cugat fa que sigui molt participativa, tant per la gent que l'organitza com la gent que hi assisteix.


Amb tot, l'alcalde ha destacat les 1.500 persones que han seguit el pregó a la plaça de la Vila, les 3.000 que han assistit al concert d'Apache, les 1.800 que han participat al concurs d'arrossos i les 2.500 que han ballat o vist ballar el tradicional Paga-li Joan.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha assegurat que aquest any s'han batut tots els rècords, demostrant que Sant Cugat és una ciutat viva.

Xavier Escura

Any rere any es detecta un increment important d'assistència. Anem trencant rècords de la major part d'actes programats.


Aquest any ha estat el primer que una Gestora de Festa Major creada especialment s'ha encarregat de l'organització. Una de les seves membres, Aina Serra, assegura que l'experiència ha anat bé i que tenen ganes de continuar.

Aina Serra

Estem molt satisfets de com ha anat. Som conscients que era el primer cop que ho fèiem, però tenim anys per endavant per fer-ho millor.


Com a dades curioses, s'ha sabut que durant la festa s'han utilitzat 5.000 taules i cadires plegables, s'han muntat i desmuntat 7.000 metres quadrats d'escenaris, i s'han fet servir més d'11.000 gots de plàstic retornables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.