L'equip de govern considera un gran èxit el nou model de Barraques


Temes relacionats

Love of Lesbian tanca Barraques a ritme de pop-rock indie (29/jun/09)


  • Comparteix:

Un dels molts moments de les Barraques 2009

Un dels molts moments de les Barraques 2009

Més de 22.000 joves han passat per les Barraques durant les tres nits que han estat obertes al nou espai al costat del Turó de Can Mates. Aquesta xifra, sumada a les valoracions positives pel que fa a la seguretat, fan preveure la continuïtat del nou model i, fins i tot, de la nova ubicació. L'equip de govern qualifica les Barraques d'enguany d''èxit rotund'.

Les dues primeres nits van ser les més multitudinàries, amb 8.000 assistents respectivament. La nit de diumenge l'assistència va baixar, tot i que va arribar als 6.000 joves.

Escoltem la regidora de Joventut, Esther Salat.

Esther Salat

Destaquem l'èxit rotund del nou model. S'ha vist traduït amb un alt nivell de seguretat, que ha donat molta comoditat i tranquil·litat als joves.


Pel que fa a la seguretat, l'equip de govern considera que els aldarulls que es produeixen a les Barraques són iguals o fins i tot inferiors als que es produeixen normalment a les zones d'oci de Sant Cugat i rodalies.



  • Comparteix:

COMENTARIS

claro ha funcionat pq no se t\'ha queixat ningú del soroll no? jajajaja és el que té tenir barris fantasmes al poble

barraquesalpoble. Enviat el 30/jun/09


Durant tres nits no hem pogut dormir perquè el culte al soroll d'uns quants no ho ha permès. Des de dos quarts de dotze fins les quatre de la matinada, la gent que vivim al voltant del Turó de Can Mates hem suportat un atemptat desenfrenat als nostres timpans provocat per un soroll d'una magnitud incomprensible. Semblava talment que el programa de festa hagués estat dissenyat per uns incompetents que creuen que a més soroll més diversió. Calen tants watts de potència per divertir-se ? Cal convertir la festa en una situació insofrible? Sí a la festa, sí també al soroll que en diuen música acompanyada de crits que en diuen cants, però sempre vigilant de no molestar els altres. Al voltant de la festa continua existint la gent gran, els malalts i moltes persones que l'endemà tenen el bon costum d'anar a treballar. Pot continuar la festa, però abaixant el volum fins a uns límits que permetin respectar el merescut i vital descans dels veïns.

joanet. Enviat el 30/jun/09


La Festa Major és una festa en la qual han d'estar presents l'alegria i la convivència. Es tracta d'una festa familiar on coneixes veïns, convides amics i gaudeixes de la vida. La nit fa la festa més atractiva i les ganes de passar-se-ho bé omplen les hores nocturnes amb complicitats i bons moments. Però hem permès que aquests moments alliberadors i festius es transformin en una orgia de soroll i vomitades, i hem tolerat que l'esperada Festa Major s'hagi convertit en un malson. Aquest és precisament el motiu del meu malestar. Durant tres nits no hem pogut dormir perquè el culte al soroll d'uns quants no ho ha permès. Des de dos quarts de dotze fins les quatre de la matinada, la gent que vivim al voltant del Turó de Can Mates hem suportat un atemptat desenfrenat als nostres timpans provocat per un soroll d'una magnitud incomprensible. Semblava talment que el programa de festa hagués estat dissenyat per uns incompetents que creuen que a més soroll més diversió. Calen tants watts de potència per divertir-se ? Cal convertir la festa en una situació insofrible? Sí a la festa, sí també al soroll que en diuen música acompanyada de crits que en diuen cants, però sempre vigilant de no molestar els altres. Al voltant de la festa continua existint la gent gran, els malalts i moltes persones que l\'endemà tenen el bon costum d'anar a treballar. Pot continuar la festa, però abaixant el volum fins a uns límits que permetin respectar el merescut i vital descans dels veïns.

joanet. Enviat el 30/jun/09


Durant tres nits jo tampoc he pogut dormir..... Com que els veïns de la nostre comunitat estàvem un tant inquiets, varem contractar un servei de seguretat privada a les nits que va tenir efectes "dissuasoris" davant d'algun que altre intent de "bany" a la piscina de matinada...... Ahir al matí a les 7 -quan vaig sortir per anar a treballar- el panorama era realment desolador, a més de la tremenda brutícia acumulada, desenes d'adolescents semi-borratxos tirats pel parc, pels carrers i en mig de la rotonda de la carretera.....un cotxe "aparcat" amb les portes obertes en el carril central de la mateixa rotonda.... lamentable.... I això es un "èxit rotund" per léquip de govern?.....

elbosc. Enviat el 1/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.