Cugat tv t'ofereix un tast de la música de Se Atormenta una Vecina abans de l'actuació de Festa Major


  • Comparteix:

Dels 11 membres de la banda només quatre van visitar el plató per l'acústic

Dels 11 membres de la banda només quatre van visitar el plató per l'acústic

Se Atormenta una Vecina és una de les bandes de versions més reconegudes dins de Catalunya. Per aquesta Festa Major, el grup repeteix actuació, i enguany tocarà el dilluns de festa grossa al parc Ramon Barnils, a partir de mitjanit. Abans del concert el grup ha fet una parada al plató de Cugat tv per oferir uns temes en format acústic. Fins i tot en un plató i amb pocs instruments la banda ha aconseguit mantenir el seu microambient tan característic i propi dels vuitanta. Mira l'acústic a Cugat tv

Charlie Discoballs, Henry Enríquez, Donald Urkijo i Tolo són els encarregats de posar instruments i veu en aquest petit concert en acústic. Tal com ja veiem en el primer tema, la banda està començant a entrar actualment en el terreny dels temes propis, tot i que no abandona les seves personals versions de funk i pop dels vuitanta.

Se Atormenta una Vecina és una de les moltes bandes que compta amb un segell santcugatenc. Aram Montagud, músic santcugatenc, és el trombonista de la banda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.