Les entitats de Barraques alerten del mal estat de Can Solà a una setmana de la Festa Major


Temes relacionats

Les Barraques buscaran la participació i complicitat dels joves estrenant ubicació i servei d'autobusos (10/jun/10)


  • Comparteix:

Els manifestants s'han reunit a la plaça de Lluís Millet

Els manifestants s'han reunit a la plaça de Lluís Millet

La Coordinadora d'Entitats de Barraques critica el mal estat de Can Solà, on està previst que s'ubiquin les Barraques d'enguany. La gestora de l'espai d'oci demana a l'Ajuntament una solució immediata per celebrar la Festa Major en una zona en condicions. Les entitats s'han reunit aquest dissabte a la tarda a la plaça de Lluís Millet per manifestar la seva preocupació davant la situació actual de l'esplanada, que segons diuen, no disposa d'instal·lació elèctrica i té un accés amb un pendent molt pronunciat que pot dificultar el pas de vehicles d'emergència, entre d'altres inconvenients.

Una cinquantena de persones de les diferents entitats que participen a Barraques s'han concentrat a la plaça de Lluís Millet per mostrar la seva preocupació davant l'estat de l'espai. La Coordinadora d'Entitats de Barraques es queixa que, a una setmana vista de les celebracions, la zona de Can Solà presenta un estat 'lamentable' i 'no compleix cap condició per fer Barraques'.

La presidenta de la Coordinadora d'Entitats de Barraques, Inés Luna, ha descrit la situació actual de l'espai.

Inés Luna

La instal·lació elèctrica no està feta, el terra és argilós, hi ha un desnivell de tres metres en una zona, un accés té una baixada molt pronunciada.


La formació ha llegit un manifest durant la concentració per mostrar la seva decepció davant les 'millores pràcticament nul·les' realitzades per l'Ajuntament i exigir una resposta immediata per part del consistori, que segons diuen, 'no ha complert la seva part'. Els manifestants han recorregut els carrers de la ciutat des de la plaça de Lluís Millet fins a l'Ajuntament per mostrar el seu descontentament.

Un dels membres de la Coordinadora d'Entitats de Barraques, Manel Barnils, ha explicat què reivindiquen des de l'associació.

Manel Barnils

Després de tantes promeses, a una setmana de Barraques, l'estat és lamentable. Demanem que s'esmerin molt o que ens proposin un espai alternatiu.





Les entitats que formen la Coordinadora es reuniran aquest dilluns en una assemblea extraordinària per avaluar la situació i prendre les mesures necessàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.