Barraques dóna avui a conèixer els guanyadors de l'Illegal Festival en la seva última nit


  • Comparteix:

La final de l'Illegal Festival és la gran protagonista musical de la darrera nit de Barraques

La final de l'Illegal Festival és la gran protagonista musical de la darrera nit de Barraques

Barraques enceta avui la seva última nit amb la final de l'Illegal Festival. Els grups S.ym, Citxileo, Don Johnsons i Silence equals Death buscaran aquesta nit guanyar la 2a edició del certamen. Els quatre grups oferiran una actuació de mitja hora i esperaran ser els més votats pels assistents i proclamar-se així vencedors del concurs. A més, la nit de cloenda també comptarà amb una mostra de curtmetratges, una altra de balls i danses, les activitats de les entitats i les actuacions de Los Tiki Pahantoms i Mendetz.

L'última nit de Barraques 2010 donarà el tret de sortida amb un sopar basc i una mostra de curtmetratges a partir de dos quarts de nou del vespre. A partir de les deu de la nit començarà la final de l'Illegal Festival, on el públic haurà de triar el guanyador entre els quatre grups finalistes.

Els encarregats d'obrir la final seran S.ym, un grup barceloní de rock contundent amb bases electròniques. El seu bitllet cap a la final del concurs el va atorgar el vot del jurat de la primera semifinal, format pels organitzadors del concurs, el membre del departament de musicals de Cugat.cat Miquel Martínez i el músic Miquel López, en representació de Perwerther's Original, grup guanyador de l'edició de l'any passat del concurs.

El segon finalista que actuarà és Citxileo, formació santcugatenca de samba-reggae alegre i ballable. Citxileo, que actuaran a tres quarts d'onze de la nit, va accedir a la final del concurs gràcies a la votació popular en la primera semifinal, amb 44 vots.

A tres quarts de dotze de la nit arribarà el torn dels Silence equals Death, grup de thrash metal amb components santcugatencs. La formació va obtenir el vot del jurat en la segona semifinal.

Per últim, a dos quarts d'una de la matinada tancaran el concurs els Don Johnsons, grup de rock, blues i funk. La formació, amb components santcugatencs, va accedir a la final gràcies a la votació popular en la segona semifinal.

Un cop hagin acabat les quatre actuacions es deixarà un marge de temps perquè els assistents votin el seu grup favorit i després es coneixerà el grup guanyador. Responsables de la comissió d'escenaris de Barraques anunciaran el resultat de les votacions pel micròfon de l'escenari, de manera que tots els assistents se n'assabentaran al moment.

A banda d'aquesta final de l'Illegal Festival, dos grups més actuaran aquesta nit a les Barraques. A un quart de dues de la matinada arribarà el torn del surf-rock dels Tiki Phantoms, i a dos quarts de tres arribarà el moment dels Mendetz, grup que clourà la música en directe a les Barraques d'enguany.

La programació del darrera nit es completarà amb una mostra de balls i danses a les deu de la nit, les activitats proposades per les entitats de Barraques, una sessió de DJ i finalment una festa de tancament que començarà a dos quarts de sis del matí per acomiadar l'edició 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.