La ubicació de les Barraques i l'autobús que uneix l'espai amb el centre de la ciutat centren el seu pregó


  • Comparteix:

Moment de la lectura del pregó de Barraques

Moment de la lectura del pregó de Barraques

El pregó de Barraques, que ha anat a càrrec de tres entitats, ha criticat l'Ajuntament i els veïns de la ciutat per l'actual ubicació de l'espai d'oci nocturn, a Can Solà. El Grup Mediterrània, l'Agrupació Escolta de la Floresta i els Diables han estat els encarregats de pujar dalt de l'escenari, on han ironitzat sobre el finançament de l'espai dels joves, la seva ubicació i l'autobús llançadora que s'ha facilitat per arribar-hi des de diversos punts de la ciutat. El pregó s'ha escenificat amb la simulació d'una roda de premsa que ha acabat amb una petita guerra de globus d'aigua. Mira el pregó de Barraques a Cugat tv

La primera nit de Barraques ha començat amb la lectura del pregó, que han llegit tres membres de entitats de la ciutat. Els Diables, que sumen 20 anys, el Grup Mediterrània, que enguany bufa 15 espelmes, i l'Agrupació Escolta de la Floresta, que fa un quart de segle, han volgut ironitzar sobre la ubicació de l'espai nocturn de la festa grossa.

Pregó Barraques

Com heu vingut fins aquí? Heu portat la cantimplora, les xiruques i la tenda de campanya? Que se n'ha fet de les Barraques de la pollancreda... mira que som babaus, qui es pot creure el que diu l'Ajuntament?



En el seu discurs, han criticat que les Barraques estiguin fora del centre de la ciutat a tocar del sincrotró, a Cerdanyola. Les entitats asseguren que això és culpa de l'Ajuntament i dels veïns.

Pregó Barraques

Hem de donar les gràcies al suport de l'Ajuntament incondicional... Sí, per això estem a l'epicentre de la ciutat a tocar del sincrotró. No només ha estat l'Ajuntament, també els veïns.






En el seu pregó, les entitats han fet broma sobre el servei d'autobús que l'Ajuntament ha habilitat per anar de Barraques al centre de la ciutat, un fet que, segons han dit, els ha posat a la mateixa categoria d'Esade amb un bus especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.