El cicle 'Jazz a la Plaça' de Festa Major incentiva enguany la participació activa del públic


  • Comparteix:

Juan Andrés Ospina, una de les actuacions destacades del cicle de Jazz a la plaça Can Quitèria / Font: Armoredrecords.com

Juan Andrés Ospina, una de les actuacions destacades del cicle de Jazz a la plaça Can Quitèria / Font: Armoredrecords.com

Les Joventuts Musicals de Sant Cugat i l'Associació Jazzenviu omplen de jazz un any més la plaça de Can Quitèria durant la Festa Major amb una aposta per fusionar diferents estils. El sextet de Juan Andrés Ospina, arribat de Nova York, i el quartet Landscape, que participarà el Festival de Jazz de Barcelona, són les apostes més fortes de l'edició d'enguany.

El quartet del guitarrista Andreu Zaragoza enceta aquest divendres amb material propi inèdit les nits de jazz a la plaça de Can Quitèria amb motiu de la Festa Major a partir de dos quarts de 12 de la nit. La combinació de música electrònica i jazz ha estat 'l'experiment' recollit en el nou disc de l'artista, 'TGX Wide Songs'.

Dissabte, Josep Maria Merseguer proposarà una combinació de versions i peces originals a dos quarts de deu de la nit. Agafa el relleu al punt de les 11 el sextet de Juan Andrés Ospina, que presentarà les cançons del seu nou disc, 'BBB: Barcelona, Bogotà, Boston'. L'associació Jazzenviu s'encarregarà de l'organització dels concerts de jazz de les dues primeres jornades de la festa gran de la ciutat.

Un dels membres de Jazzenviu, Oriol Jubany, ha destacat el nivell de les actuacions d'enguany.

Oriol Jubany

Destacaria Juan Andrés Ospina. És molt bon músic, amb una banda de luxe.


Les Joventuts Musicals de Sant Cugat aproparan a l'escenari de la plaça els grups 'Vintage Room' i 'Landscape' a dos quarts de deu i a les 11 de la nit de diumenge, respectivament. El primer conjunt portarà al terreny del jazz clàssics del pop i el rock dels anys 70 i 80. El quartet Landscape, de la seva banda, combinarà a la seva actuació el rock i la música llatinoamericana. El grup barceloní ha estat seleccionat recentment per participar en el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

Dilluns, els quartets de Marc Miralta i Fèlix Ramos traslladaran també els ritmes llatinoamericans als acords de jazz a partir de dos quarts de deu de la nit.

La secretària de Joventuts Musicals, Yelina Velázquez, ha explicat a Cugat.cat quina novetat aportaran a l'edició de 'Jazz a la plaça'.

Yelina Velázquez

Donarem tiquets amb les consumicions al bar, alguns d'ells seran premiats amb CDs de jazz.




Tot els concerts del cicle disposaran d'un servei de barra de bar a la mateixa plaça de Can Quitèria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.