La Coordinadora d'Entitats de Barraques confirma l'estat 'acceptable' de Can Solà


Temes relacionats

Les entitats de Barraques alerten del mal estat de Can Solà a una setmana de la Festa Major (19/jun/10)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de les Barraques

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de les Barraques

La Coordinadora d'Entitats de Barraques confirma que l'espai de Can Solà, on s'ubicaran enguany les Barraques, està en condicions 'acceptables'. Tot i les mancances en el paviment que encara hi havia a principis d'aquesta setmana, la coordinadora està satisfeta amb la tasca feta pels treballadors municipals per habilitar l'espai. L'organització de la zona d'oci ha confirmat que la festa es podrà dur a terme amb tota normalitat, tot i que reitera que l'espai no és el més adequat. La coordinadora també ha mostrat el seu malestar per la poca antelació amb què s'ha fet l'adequació de la zona.

La Coordinadora d'Entitats de Barraques va manifestar dissabte passat la seva preocupació davant l'estat de l'esplanada on s'han d'ubicar les Barraques. Ara, l'organització de l'espai d'oci reconeix que l'espai s'ha adequat de forma correcta i que la celebració es podrà dur a terme sense problemes.

L'entitat ha aclarit que la protesta no ha anat mai en contra dels tècnics i treballadors municipals i que només pretenia posar de manifest el mal estat de Can Solà.

L'assemblea d'entitats de les barraques considera que sis dies abans no representa una antelació prudent i que una previsió insuficient pot comportar problemes greus si hi ha cap imprevist de darrera hora, com podria ser la pluja.

Malgrat el descontentament de la setmana passada, la coordinadora ha ratificat que les Barraques d'enguany es faran on era previst, a Can Solà, els dies 25, 26 i 27 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.