El pont de Sant Joan afecta l'afluència i les vendes de la Botiga al Carrer


  • Comparteix:

Els productes han comptat amb grans ofertes i descomptes

Els productes han comptat amb grans ofertes i descomptes

La Botiga al Carrer ha fet sortir un any més els santcugatencs de casa per passejar i aprofitar els descomptes que els botiguers han aplicat als seus productes. Tot i que els comerciants han notat un descens d'afluència que atribueixen a la proximitat de la jornada amb el pont de Sant Joan, creuen que la cita està consolidada a l'agenda santcugatenca de Festa Major i té un reclam 'important'. Els ciutadans han valorat positivament la proposta i han destacat les sabates, la roba i els complements com els productes que més els han cridat l'atenció. Mira el reportatge de la Botiga al Carrer a Cugat tv

Alguns dels botiguers que han tret els seus productes al carrer amb descomptes i ofertes expliquen les causes d'aquest descens de gent que han trobat.

Comerciants

Ha caigut Sant Joan just al pont i hi ha menys gent. / És més fluixa que altres anys per la crisi i pel pont. / Crec que està més buit pel pont.


Centenars de santcugatencs s'han acostat a les botiguetes que els comerciants han muntat als carrers. Alguns dels ciutadans que han comprat a l'eix comercial han agraït l'organització de la proposta un any més i han explicat a Cugat.cat què han comprat.

Ciutadans

Una camisa pel meu marit, una brusa per la meva filla i un vestit per mi. / Unes sabates. / Una cadira per la meva néta, sabates, vestits.







Durant la tarda, la Botiga al Carrer ha registrat un augment de l'afluència, però sense arribar a la participació d'anys anteriors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.