El concurs d'arrossos arriba als 30 anys com una de les cites fixes de Festa Major


  • Comparteix:

Una de les paelles concursants

Una de les paelles concursants

Alegria i bon ambient han estat els ingredients d'aquesta 30a edició del concurs d'arrossos que ha tingut lloc a la plaça de Barcelona. La tradicional cita d'aquest diumenge de Festa Major ha comptat amb més de 1.200 persones i 80 paelles, una participació que es manté i que destaca per la seva fidelitat. El premi a la millor paella 2010 se l'ha endut la Penya Pericos de Sant Cugat. Pots reviure el concurs d'arrossos a Cugat tv

Els organitzadors de la cita, els Amics i Veterans de la Penya Regalèssia han fet un balanç molt positiu de la jornada. Ho ha explicat el president de l'entitat, Josep Garrell, a Cugat.cat.

Josep Garrell

Molt positiva, amb una participació increible i amb moltes cares noves i velles. És una festa en la qual sempre puja l'afluència.





El 30è aniversari del concurs d'arrossos ha guardonat les 15 millors paelles i també ha repartit diversos premis cedits per diferents entitats de la ciutat. La guanyadora del millor arròs d'enguany ha estat la Penya Pericos de Sant Cugat. Un dels seus membres ha valorat així el triomf.

Penya Regalèssia

El triomf és estar contents. Era una paella molt gran, per una trentena de persones. Com hem fet tanta cura el jurat l'ha provat massa cuita.






El concurs ha finalitzat amb la ja habitual guerra d'aigua amenitzada per música d'orquestra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.