Exhibició aèria a Can Graells a la Festa del Cel


  • Comparteix:

Els helicòpters, protagonistes a la Festa del Cel

Els helicòpters, protagonistes a la Festa del Cel

Prop d'una trentena de pilots d'avió i helicòpter de radiocontrol s'han aplegat a Can Graells per gaudir de la Festa del Cel. Models clàssics i moderns, elèctrics i amb combustible, militars i de mercaderies han envaït el cel santcugatenc. El moment més desitjat s'ha fet esperar, però finalment, els avions militars PAC de l'aeromodelisme Sabadell han fet acte de presència i s'han exhibit per a tots els assistents. Mira les millors imatges de la Festa del Cel a Cugat tv

Els aficionats a l'aeromodelisme han pogut gaudir de la Festa del Cel organitzada pel Club Aeromodelisme de Sant Cugat. Els 27 pilots participants han mostrat les seves habilitats tot realitzant piruetes i acrobàcies amb els seus models. S'han pogut veure models de tota mena, des dels més moderns, fins als més antics. El participant i directiu del Club Aeromodelisme Sant Cugat, Joan Batalla, explica que el més important són els aficionats.

Joan Batalla

El més destacat és el públic. Veiem que l'afició respon i aleshores tothom gaudeix.




L'exhibició feta per un avió militar de turbina, després de tres intents per aixecar el vol, ha fascinat als assistents amb la seva potència i velocitat. Finalment, tal i com s'esperava, tres avions de guerra antics de l'aeromodelisme Sabadell han sobrevolat Can Graells, pilotats per professionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.