Retorna amb èxit el 'Llitboard a tot gas!' a l'agenda de la festa grossa


  • Comparteix:

Els participants han baixat l'avinguda Francesc Macià

Els participants han baixat l'avinguda Francesc Macià

Adrenalina és la paraula amb què els participants del 'Llitboard a tot gas!' han definit la baixada amb carros artesanals per l'avinguda Francesc Macià. Aquesta activitat ha arribat a la 6a edició després d'un any d'absència i ha comptat amb una 15a de participants. Centenars de persones han animat rere la palla les vuit andròmines concursants, que tan sols han patit algunes caigudes sense importància. Mira les millors imatges del 'Llitboard a tot gas!' a Cugat tv

Una de les membres de l'Esplai Pica-Roca, Anna Cabré, ha destacat la importància de recuperar aquesta proposta a l'agenda santcugatenca de Festa Major i ha fet un bon balanç del transcurs de l'activitat.

Anna Cabré

Estem molt contents. Era una nova remesa i ho hem agafat amb il·lusió. Esperem que cada any sigui millor.



Llits, patinets, taulons amb rodes i tota mena d'objectes han servit per formar les andròmines que han permès als participants fer la baixada de l'avinguda Francesc Macià.

Alguns dels participants han descrit les sensacions que els ha provocat la baixada.

Participants

A la frenada hem derrapat i ha sigut molt xulo. / A la segona no hem frenat. / Estava nerviós però m'ho he passat molt bé.




L'activitat s'ha desenvolupat sense cap incident greu, la baixada tan sols ha provocat alguna caiguda divertida mentre els participants intentaven esquivar les corves del circuit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.