El Festival de Patinatge Artístic omple el pavelló


  • Comparteix:

Al voltant d'un centenar de patinadores han ofert un espectacle sobre el parquet del PAV-2

Al voltant d'un centenar de patinadores han ofert un espectacle sobre el parquet del PAV-2

Les patinadores de l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat han ofert, davant un PAV-2 a vessar de públic, el 33è Festival de Patinatge Artístic. Un espectacle que ha estat dividit en una desena d'actuacions en les que han participat gairebé un centenar de patinadores de l'escola. Mira el reportatge a Cugat tv

Les grades del PAV-2 de la rambla del Celler s'han omplert fins l'últim seient per presenciar l'exhibició de les patinadores de l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat. L'expectació per veure l'actuació de les noies sobre el parquet ha fet que aquest festival programat dins de l'agenda esportiva de Festa Major hagi estat un èxit.

L'entrenadora de l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat, Cristina Muñoz, assegura que és un festival organitzat perquè el puguin gaudir les patinadores de totes les edats.

Cristina Muñoz

Ens agrada fer coincidir el Festival de Patinatge Artístic amb la Festa Major perquè en sigui un acte més.



L'alcalde, Lluís Recoder, ha presenciat el festival i s'ha mostrat satisfet per la bona resposta del públic en aquest acte festiu de Festa Major.

Lluís Recoder

L'escola ho planteja com un acte més de Festa Major. Hi havia moltes famílies però també molta gent que ho ha vist al programa i ha vingut.





Durant el Festival, l'Escola ha aprofitat per fer un reconeixement i premiar a totes les patinadores que han sumat bons resultat en competició al llarg de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.